21.2.18

Οι σκέψεις του ΠΑΜΙΣΟΥ για το Καρναβάλι

Με την αφορμή την παράθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαφορετικών εκτιμήσεων για το φετινό Καρναβάλι Μεσσήνης, παραθέτουμε τα δυο τελευταία έγγραφα με τα οποία ενημερώσαμε την σημερινή δημοτική αρχή σχετικά με τις θέσεις του ΠΑΜΙΣΟΥ στο θέμα. 
Το πρώτο εστάλη τον Φεβρουάριο του 2016 και το επόμενο αποτελεί την εισήγησή μας στην περσινή (22-2-2017) ημερίδα "Μιλώντας για την ιστορία ανοίγουμε τη συζήτηση για το μέλλον", που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Φιλοσοφικού.
Τα έγγραφα είναι ταυτόσημα στην ουσία τους και κυρίως στεκόμαστε στην διαδικασία μέσα από την οποία θα προκύψει η τελική πρόταση για το τι ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ θέλουμε.
Η κύρια κατεύθυνσή μας είναι πως:
"....Το Καρναβάλι θα ξαναζωντανέψει, μόνο όταν όλοι αυτοί που συμβάλλουν στην λειτουργία του Καρναβαλιού, καταθέσουν τις απόψεις τους και μέσα από ένα βασανιστικό διάλογο θα καταλήξουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε μια κοινή απόφαση, για τους στόχους, τα μέσα, το περιεχόμενο, την οικονομική αυτάρκεια και την οργανωτική φόρμα. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα βαλτώσει σε μια ασημαντότητα με τοπικό χαρακτήρα"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.