Οι εκδηλώσεις μας

Ο Αποκριάτικος Χορός του ΠΑΜΙΣΟΥ

Με ένα μουσικό χορευτικό ξεφάντωμα, υποδέχθηκε ο Σύλλογος των Απανταχού Νησιωτών ο «ΠΑΜΙΣΟΣ» τις φετινές αποκριές. Νησιώτες και φίλοι του ΠΑΜΙΣΟΥ τραγούδησαν και χόρεψαν, μεταφέροντας το αποκριάτικο κλίμα του Νησιώτικου Καρναβαλιού στην ταβέρνα του «ΧΡΗΣΤΟΥ» στο Χαλάνδρι. Η πολύ καλή ορχήστρα του Σίνου και η έκτακτη εμφάνιση του Γιάννη Θωμόπουλου, απογείωσαν το κέφι και οι Νησιώτες αποκάλυψαν τις χορευτικές τους δεινότητες σ’ όλους τους Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, τα ζεϊμπέκικα και τα απτάλικα.
Η βραδιά έκλεισε με το ραντεβού, που δόθηκε για συνέχεια στο Νησιώτικο Καρναβάλι, στις πλατείες, στις φωτιές και τα αποκριάτικα πάρτυ το επόμενο τριήμερο στο Νησί.


Για να δείτε τις φωτογραφίες πατείστε τον σύνδεσμο:
 http://syllogos-pamisos.blogspot.gr/2014/02/blog-post.html


Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2014 

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Σύλλογος των Απανταχού Νησιωτών έκοψε την πίτα του στο Καφέ 21 στου Ψυρρή στις 26 Ιανουαρίου 2014. 

Φίλοι, συμπατριώτες και γείτονες από τα παλιά βρέθηκαν και αντάλλαξαν ευχές. Το αδιαχώρητο που επικράτησε, στενοχώρησε ελπίζουμε ευχάριστα και μας έδειξε πως θέλουμε μεγαλύτερο χώρο.
Ξεχωρίσαμε για την ιδιαίτερη προσφορά τους στην Ελληνική Κοινωνία την παρουσία των Στέφανου Ληναίου, Τάκη Κατσουλίδη, Γιώργου Μαρκόπουλου, Θόδωρου Λιανού, Σάκη Θεοδωρόπουλου, Γιάννη Θωμόπουλου, Παναγιώτη Σκούφη κ.α.
Η παρουσία του Δήμαρχου Στάθη Αναστασόπουλου και του Αντιδήμαρχου Γιώργου Αθανασόπουλου έδωσε το στίγμα της σχέσης μας με την γενέτειρα, καθώς επίσης η παρουσία του Παναγιώτη Σταθόπουλου και Σκιαδά από τον αδελφό Σύλλογο το "Νησί" επικύρωσε πως οι σχέσεις μας είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο.
Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του Δημ.Μανιατάκη με τη σύζυγό του καθώς και των καινούριων φίλων από τις συλλογικότητες της Κορώνης Κώστα Κυρκοριανό, Αποστολόπουλο, Ροδίτη και Τριανταφύλου.
Ευχές μας έστειλαν ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Σαμπαζιώτης και υποψήφιος Δήμαρχος, ο δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης και η πρόεδρος του ΟΠΑΝΑΜ Νέλυ Παπαχελά και η συμπατριώτισσα ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου.
Η πίτα ήταν προσφορά του Ζαχαροπλαστείου των συμπατριωτών μας Αδελφών Σουρίλα (Πετρούπολη), ενώ το δώρο μια ασημένια κορνίζα του συντοπίτη μας Βασίλη Κωσταντόπουλου (Λέκκα 23).

 Για να δείτε τις φωτογραφίες πατείστε τον σύνδεσμο:
http://syllogos-pamisos.blogspot.gr/2014/01/21-26-2014.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.