26.1.16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα…26.1.2016…..

Με την μεγαλύτερη και την πολυπληθέστερη από ποτέ συμμετοχή συμπατριωτών, έκοψε την πίτα και διεξήγαγε τις εκλογές του ο Σύλλογος των απανταχού Νησιωτών "Ο ΠΑΜΙΣΟΣ".

Ήταν μια μέρα γιορτινή, για τους Νησιώτες της Αθήνας, που παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, γέμισαν τον καταπληκτικό χώρο του Gazarte.

Η πίτα ήταν τελικά η αφορμή, για τούτο το αντάμωμα παλιών και νεότερων γενιών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Κώστας Γεωργακόπουλος, εκπροσωπώντας την δημοτική αρχή. Επίσης ο Στέφανος Ληναίος, ο χαράκτης Τάκης Κατσουλίδης, ο ποιητής Γιώργος Μαρκόπουλος, ο καθηγητής οικονομικών Θόδωρος Λιανός, ο επανατοποθετηθείς πρόεδρος της Λυρικής Σάκης Θεοδωρόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Νομ.Συμβουλίου του Κράτους ε.τ. Δημ.Ανατασόπουλος, ο σύμβουλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Κ.Κωστόπουλος, οι τραγουδιστές Γιάννης Θωμόπουλος και Βαγγέλης Δούβαλης, ο Μιχ.Αλεβίζος της Εταιρείας Εικαστικών Τεχνών Α. Τάσσος, η π.βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, ενώ μήνυμα έστειλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Μετά την κοπή της πίτας διεξήχθη η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Την πίτα προσέφεραν οι αδελφοί Σουρίλα (Πετρούπολη-Λόφος Αξιωματικών), ενώ το δώρο (ασημένια κορνίζα) ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος (Ασημικά-Λέκκα 23-25, Αθήνα).


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.